Bibelkreds

Bibelkredsen fortsætter i foråret

Bibelkredsen om 1. og 2. Korintherbrev fortsætter.

Vi er allerede en pænt stor flok; men der er altid plads til en til.

Hvis du har lyst, er du derfor velkommen til at springe på og tilmelde dig på kirkekontoret på telefonnummer: 96 34 65 00 eller e-mail: Hasseris. sogn@km.dk

Gengangere behøver ikke tilmelde sig igen, men må gerne afmelde sig, hvis de ikke fortsætter.

Vi mødes hver anden tirsdag aften klokken 19.30 til 21.30 i kirkens krypt (indgang fra Thorsens Allé). Alle er velkomne, og der kræves ingen særlige forudsætninger.

Nytilkomne bedes anskaffe sig: ” Korintherbrevene. Studieudgave ved Kai Kjær Hansen”.

Bogen er udgivet af Det Danske Bibelselskab i 2001 og kan bestilles hos nogle boghandlere eller på nettet. Den koster cirka 200 kroner.

Ud over at være flittige vil vi også hygge os sammen over en kop kaffe, te og et stykke kage.

Vi mødes vi følgende aftener: 26/2, 12/3, 26/3, 9/4, 23/4 og 7/5.

Vi glæder os til at se jer!

Med venlig hilsen Christian Meidahl og Mikael Byrial Jense