Bibelkreds

NY BIBELKREDS

Begyndelsen. Første Mosebog.

Her i efteråret begynder en ny bibelkreds ved Hasseris Kirke.

Denne gang begynder vi med begyndelsen, og det er jo altid en god idé.

Vi skal læse Første Mosebog, der rummer de helt grundlæggende fortællinger i Bibelen og vores kulturkreds, blandt andet: Skabelsen, Syndefaldet, Syndfloden, Babelstårnet, Abraham, Isak, Esau og Jakob samt Josef og hans brødre.

Det vil vi gøre med hjælp fra Søren Holsts glimrende ”Kommentar til Første Mosebog”, som kan købes på kirkekontoret formedelst 200 kroner.

Søren Holst er lektor, ph.d. i Gammel Testamente ved Det Teologiske Fakultet i København.

Hvis du har tid og lyst, er du velkommen til at tilmelde dig på kirkekontoret på telefonnummer: 96 34 65 00 eller e-mail: Hasseris.sogn@km.dk

Gengangere fra bibelkredsen om korintherbrevene behøver ikke tilmelde sig igen, men må gerne afmelde sig, hvis de ikke fortsætter.

Vi mødes hver anden tirsdag aften klokken 19.30 til 21.30 i kirkens krypt (indgang fra Thorsens Allé).

Alle er velkomne, det er gratis, og der kræves ingen særlige forudsætninger.

Ud over at være flittige vil vi også hygge os sammen over en kop kaffe eller te og et stykke kage.

Vi mødes følgende aftener: 20/8, 3/9, 17/9, 1/10, 15/10, 29/10, 12/11, 26/11 og 10/12.

Vi glæder os til at se jer! Med venlig hilsen Christian Meidahl og Mikael Byrial Jensen