Kirke og kokkeri for småfolk

HVORNÅR HAR DU SIDST SPIST GRÆSHOPPER…..?

-det gjorde vi, da vi hørte om Ægyptens ti plager, og de fleste børn var vilde med dem.

Det er det, vi gør til ”Kirke og kokkeri for Småfolk” - illustrerer bibelhistorierne, så børnene oplever med alle sanser.

Vi har mørklagt kirken og tændt stjerner på kirkens hvælvinger. Har fundet fisk rundt omkring i kirken til Den store fiskefangst, har hjulpet englene på vej op ad Jakobs himmelstige og haft besøg af de sødeste små kyllinger til påske.
Kæmpen Goliath er blevet væltet med ærteposer  ved børnenes hjælp, og vi har prøvet at gå på vandet.
Hver gang understøtter kirkens fantastiske børnekor fortællingerne med skøn sang.

Nogle gange kommer giraffen Gumle forbi, og han er lidt skør - men elsker børn.

Kom til ”Kirke og kokkeri for Småfolk” og vær med til at lytte til musik, synge og høre historier.

Det foregår 7 onsdage om året - hver gang kl. 16.15 – 16.45.

Vi inviterer i forbindelse med vores ”Kirke og kokkeri for Småfolk”-gudstjenester på efterfølgende aftensmad. Det er selvfølgelig børnevenlige retter, der serveres.
Det er gratis for alle at spise med, så kom, vær med og slip for at lave aftensmad. Vi forventer at være færdige med at spise senest kl.18.00.

Datoer og temaer for sæson 2019/2020

Onsdag den 11/9: Spire og gro

Onsdag den 9/10: Venskab

Onsdag den 27/11: Advent – vi glæder os

Onsdag den 22/1: Lys og mørke

Onsdag den 26/2: Fastelavn

Onsdag den 25/3: Sans verden

Onsdag den 22/4: Når alt går i fisk

Er du interesseret i at komme med på en distributionsliste så send en mail til sognepræst Henriette Rosendal: hsr@km.dk
Skriv barnets navn og jeres mailadresse, så vil I modtage en reminder et par dage inden Gudstjenesten finder sted.