Kirke og kokkeri for småfolk

Kirke & kokkeri for småfolk

Gudstjenesterne finder sted onsdag eftermiddage kl. 16.15. De varer omkring en halv time.

Det er ikke til at vide, hvad der sker, når Hasseris Kirke byder indenfor til gudstjeneste for børn i førskolealderen og deres familier.

Vi har smagt græshopper, redet på muldyr, slået kolbøtter ud af en hvals mund, mødt Abraham, hjulpet Daniel med at vælte Goliat, hørt masser af historier om Jesus, dåb, påske, høst – og mange andre ting.

Kunne du sammen med dit barn/dine børn tænke dig at synge, høre/opleve bibelhistorier, bede Fadervor, være sammen med med mange andre børn og deres voksne, gå på opdagelse i kirken?

Så er der i sæson 2021 mulighed for det på disse onsdage kl. 16.15:

2021:

den 29. september

den 27. oktober

den 24. november

2022:

den 12. januar

den 9. februar

den 2. marts

den 20. april

Følg os på Facebook! På glædeligt gensyn fra Peter, Liv, Lene og Henriette

Er du interesseret i at komme med på en distributionsliste så send en mail til sognepræst Henriette Rosendal: hsr@km.dk
Skriv barnets navn og jeres mailadresse, så vil I modtage en reminder et par dage inden Gudstjenesten finder sted.