Koncerter

*******************************************************************************************

Torsdag d. 4.10 kl 19.30: AFLYST!

Michala Petri, blokfløjte  & Lars Hannibal, guitar & lut

Arr. i samarbejde med SIND.

Lørdag d. 10.11 kl. 10-15 :

Workshop med den svenske pigegruppe ”Åkarvinda”, der arbejder med kirkens ungdomskor.

se nendenfor

Søndag d. 11.11 kl 14.30:

Koncert med den svenske folkemusik-vokalgruppe ”Åkarvinda”. Fri entré.

Navnet Åkervinda (på dansk ”Agersnerle”) er hentet fra en vild blomst, der formerer sig med lange kraftige rodskud. Åkervinda lader på samme måde musikkens rødder i folkemusikken brede og formere sig i skønne klange. Gruppen har udviklet sin egen stil indenfor nordisk visesang og tager sit publikum med ind i en verden af vokale improvisationer og smukt arrangeret flerstemmig sang. De fire sangerinder i Åkervinda; Iris Bergcrantz, Linda Bergström, Agnes Åhlund og Lise Kroner, leverer historiefortælling og musik formidling på højt niveau. Gruppen har turneret i Sverige, Danmark, USA og Canada. Ved dagens koncert medvirker Hasseris Kirkes Ungdomskor sammen med Åkervinda i udvalgte numre fra lørdagens workshop.

Folkelig koncert med høj standard!