Koncerter

Mandag d. 18. juni kl. 19.30

HOSPICE-KONCERT

Koret Livsværk synger koncert i Hasseris Kirke, og aftenen står i håbets tegn,

og koret vil synge sange om kærlighed, glæde, sorg og livet.

Udover Livsværk medvirker også Hasseris Kirkes Ungdomskor ved koncerten.

Der bliver samlet ind til Kamillus, som er støtteforening for KamillianerGaarden Hospice,

og hele overskuddet går ubeskåret til dette formål.

Korleder: Liv Lund

Akkompagnetør: Andreas Bek Mortensen

Entrepris

50 kr. pr. voksen

Gratis for handicaphjælpere

I pausen bliver der solgt vin og vand for 20 kr.

*******************************************************************************

Onsdag d. 15.8 kl 19.30:

New Jungle Orchestra. Arr. i samarbejde med Den Blå Festival. Fri entré.

Pierre Dørges 10 mand store New Jungle Orchestra er det  sprudlende, fantasifulde, sofistikerede, danske jazzband over alle danske jazzbands. De har spillet for den japanske kejser i Tokyo, præsident Mandela i Sydafrika, i Carnegie Hall sammen med den nu afdøde bassist Hugo Rasmussen, med vietnamesere i  operaen i Hanoi – de har været alle stederne store som små, altid med et levende udtryk i bevægelse – altid på vej mod et nyt sted i det endnu uopdagede  musikalske univers.

”Whimsical, unpredictable, mindexpanding …. Great fun.” Chip Deffaa, New York Post

*******************************************************************************************

Søndag d. 30.9 kl 19.30:

Orgel/improvisatorisk dans/klassisk tværfløjte.  Fri entré.

Tag en ”modern dancer”, en organist og en klassisk tværfløjte,- shake dem grundigt sammen og ud kommer en spændende cocktail bestående af sprudlende improvisatorisk dans, lyriske orgeltoner og franske impressionistiske fløjtenoter. Komponisterne er fortrinsvis franske fra tiden mellem 1810 og 1950 og flere af værkerne er transkriptioner – altså værker der oprindeligt er skrevet for en anden besætning end orglet og tværfløjten. Musik af Claude Debussy, Charles-Marie Widor, H.C. Lumbye, Michael Conway Baker m.fl.

Ide Bylin Bundgaard, tværfløjte – Kristian Tirsgaard, dans – Marianne Haldrup, orgel

Koncerten er en del af festivalen ORGELPLUS.

Torsdag d. 4.10 kl 19.30:

Michala Petri, blokfløjte  & Lars Hannibal, guitar & lut

Entré: 260 kr. Billetter købes på billetto.dk.

Arr. i samarbejde med SIND.

Med en international karriere der spænder over 4 kontinenter med omkring 4.000 koncerter og utallige priser har Michala Petri skrevet sig ind på den eksklusive liste over danske, internationalt anerkendte musikere i dag. Michala Petris musikalitet og virtuositet på sit instrument har begejstret publikum overalt i verden. Utallige er de priser hun har modtaget og de CDudgivelser, hun har bag sig.

Michala Petri & Lars Hannibal har spillet mere end 1500 koncerter sammen verden over. To sande virtuoser på hver deres instrument, og de bevæger sig legende let og ukompliceret i selskab med de store klassiske komponister de vil præsentere og spille værker af i Hasseris kirke: Händel, Bach, Nielsen, Vivaldi, Piazolla, Grieg m.fl.

Lørdag d. 10.11 kl. 10-15 :

Workshop med den svenske pigegruppe ”Åkarvinda”, der arbejder med kirkens ungdomskor.

se nendenfor

Søndag d. 11.11 kl 14.30:

Koncert med den svenske folkemusik-vokalgruppe ”Åkarvinda”. Fri entré.

Navnet Åkervinda (på dansk ”Agersnerle”) er hentet fra en vild blomst, der formerer sig med lange kraftige rodskud. Åkervinda lader på samme måde musikkens rødder i folkemusikken brede og formere sig i skønne klange. Gruppen har udviklet sin egen stil indenfor nordisk visesang og tager sit publikum med ind i en verden af vokale improvisationer og smukt arrangeret flerstemmig sang. De fire sangerinder i Åkervinda; Iris Bergcrantz, Linda Bergström, Agnes Åhlund og Lise Kroner, leverer historiefortælling og musik formidling på højt niveau. Gruppen har turneret i Sverige, Danmark, USA og Canada. Ved dagens koncert medvirker Hasseris Kirkes Ungdomskor sammen med Åkervinda i udvalgte numre fra lørdagens workshop.

Folkelig koncert med høj standard!