Koncerter

Tirsdag d. 21. april kl. 19.30 AFLYST

Afroamerikansk gospel

Historien om amerikansk gospelmusiks udvikling fra 1780’erne til 1970 fortalt i ord og musikeksempler

Margrethe Grarup, vokal Søren Lundby-Christensen, klaver Olav Gudnason, bas Jakob Lundby-Christensen, trommer Foredrag, Docent Torben Amstrup

Arr. i samarbejde Center for Dansk Jazzhistorie og Folkeuniversitetet (se nærmere omtale her)

Entré: 185 kr.

************************************************************************************************************

Søndag den 17. maj kl. 16.00

Forårskoncert

Hasseris kirkes pigekor v. Marianne Haldrup og Liv Lund Poulsen samt Miriam Cherry, tværfløjte, markerer foråret og den lyse tid i et 45 min. program med nyere nordisk musik.

Efterfølgende er der kaffe/te og hjemmebag på plænen foran kirken, hvis vejret tillader det.