Koncerter

Søndag d. 24. oktober kl. 16.00

Kantategudstjeneste

J.S. Bach´s kantate nr. 32  ”Liebster Jesu, mein Verlangen” lægger sig op ad teksten om Jesus som 12årig i templet, i kantaten genfortalt gennem en dialog mellem sjælen (sopran) og Jesus (bas)

Margrethe Smedegaard, sopran

Søren Ohlsen, bas,

Arco van Zon, obo

Else-Marie Tolbøll, violin

Marianne Haldrup, orgel

Inge Thomsen, liturg.

************************************************************************************************************

Søndag d. 31. oktober kl. 14.30

HASSERIS KIRKES TRIO OG VOKALGRUPPE

Efterårskoncert med en bred vifte af energisk vokal- og instrumentalmusik fra gruppernes repertoire

af kirkemusik og salmer i mangfoldige stilarter: jazz, funk, folk, rockballader og folklore – fra det stille til det vilde.

Sangere: Liv Kirstine Lund Poulsen, Alberte Bønkel, Thomas Vejling, Vincent Stead.

Jakob Mygind, sax - Ole Bech, guitar og bas, Peter Lindhardt Toft, klaver og orgel.

Fri entré.

Søndag d. 7. november kl. 19.30

”Musik til Alle Helgen”

Kammerkoret CORO MISTO, dir. Søren Birch

Marianne Haldrup, orgel

Der er tændte lys både udenfor og inde i kirken når CORO MISTO under Søren Birchs kyndige dirigenthænder synger musik, der knytter sig til Alle Helgen. Korsang vil veksle med instrumentale indslag, og på programmet vil der bl.a. kunne høres Maria-musik af den svenske komponist Per Gunnar Petersson, 4 motetter af den franske komponist Maurice Duruflé, orgelmusik af Gabriel Pierné  samt kormusik komponeret af korets egen dirigent Søren Birch. Aftenens koncert er desuden et led i CORO MISTO’s markering af deres 30-års jubilæum.

Fri entré.