Kontaktklubben

Kontaktklubben holder møde i salen under kirken den første onsdag i måneden fra kl.14.30 - 16.30.

Onsdag den 6. maj  AFLYST

”Lad håbet trække det længste strå”

Foredrag ved Hanne Brusgaard Petersen

Den 25. november 2016 mistede Hanne sin mand Kjeld.

Han cyklede hjem fra sin sædvanlige tur til Vinterbadeklubben i Aalborg og blev påkørt af en lastbil.

En time efter vidste Hanne præcist, hvad det betyder, når ”de pårørende er underrettet”.

Foredraget er Hannes fortælling om at miste og alligevel komme til at holde af livet på trods.

Det er ikke en opskrift, men en inspiration til at finde en ny kurs i livet og tage den afdøde med i sit videre liv.

Hanne fortæller nærværende med et glimt i øjet, men man er ikke i tvivl om, hvor svært det er at miste.
Hannes ønske med foredraget er at give håb til dem, der sørger, og vise dem konkrete veje til handling i et nyt liv, hvor den afdøde ikke bare bliver sat på en evig piedestal, men får en ny plads et godt sted.

Ved Kjelds bisættelse ønskede familien penge til et varigt minde i stedet for blomster.

Pengene er gået til en mindebænk, der i dag står ved vinterbadeklubben tæt ved Kjelds elskede fjord.

På bænken er et mindeskilt med familiens motto: ”Lad håbet trække det længste strå.”

Sammen med sine børn har Hanne medvirket i dokumentarprogrammet på DRK. ” Du er stadig hos mig”, Sammen om sorgen – personlige historier om at miste.

********************************************************************************************************************************************************

Alle er velkomne.

Mie Holmsberg tlf. 98 18 24 02