Kontaktklubben

Kontaktklubben holder møde i salen under kirken den første onsdag i måneden fra kl.14.30 - 16.30.

Alle er velkomne, men vi skal gøre opmærksom på at der p.t. er tilmeldingskrav, via kirkens kontor.

Onsdag den 2. september: Foredrag ved provst Gerda Neergaard Jessen, sognepræst i Nibe-Vokslev pastorat.

"Jeg vil ha´ ret til at fejle"

I dette foredrag tager Gerda Jessen et kraftigt livtag med det perfekte menneske, som ønsker den perfekte karriere, den perfekte familie, den perfekte krop og som ikke vil fejle.

Hun er generøs med indspark fra sociologien, fra samfundsdebatten, fra Biblen og fra sit eget liv.

Og så er det en hyldest til det rodede liv og til mennesket, der har set i øjnene, at man er fuld af fejl.

Gerda Jessen er en levende og givende foredragsholder. Hun er underholdende, letforståelig og vækker eftertanke.

Hun har prædiket flere gange i DR-kirken og udgivet en bog om børnegudstjenester.

********************************************************************************************************

Onsdag den 7. oktober: Foredrag ved forfatter Elsebeth Dissing.

"Hvorfor springe ud som forfatter som 75-årig?"

Svarene er mange. Blandt andet, at der var en historie, der skulle fortælles, og som endte med at blive til romanen ”Tjenerindens døtre”, der udkom i foråret 2020.

Elsebeth Dissing, der i mange år var redaktionschef på Nordjyske Medier, blev væltet omkuld af en voldsom sorg, da hendes yngste søn døde i 2009 kun 29 år gammel.

Ideen om at skrive en roman, der havde rumsteret i mange år, blev redningsplanken. Hun skrev sig ud af kaos.

”Tjenerindens døtre”, der udspiller sig i årene 1937-1946 i et lille samfund langt ude mod vest, er inspireret af fortællinger fra hendes egen slægt. Blandt andet hendes egen mors kamp for et anderledes liv end hendes mors.

Det er en fortælling om menneskeskæbner i et lille samfund, nært og trygt. Men også barskt mod dem, der er anderledes, falder uden for norm og moral, dem, der forsøger at gå nye veje. Så slår sladderen til, får drømme til at briste, skæbner til at kuldsejle.

Onsdag den 4. november: Foredrag ved . Korshærs- og arresthuspræst.

"På arbejde blandt indsatte og udsatte med korshærsog arresthuspræsten"

Lena Margrethe Bentsen fortæller om sine mange oplevelser fra et rigt arbejdsliv blandt samfundets udsatte.

Mie Holmsberg tlf. 98 18 24 02