Kontaktklubben

Kontaktklubben holder møde i salen under kirken den første onsdag i måneden fra kl.14.30 - 16.30.

Alle er velkomne

6. februar 2019

”At støtte familier er en håndsrækning til børnene.”

Foredrag ved koordinator Anne Nørby.

Hasseris Kirke er med i Folkekirkens Familiestøtte, og denne eftermiddag kommer Anne Nørby, som er koordinator i Folkekirkens Familiestøtte.

Hun vil fortælle om arbejdet med at skabe bedre trivsel for børnefamilier i Aalborg. Som tidligere skoleleder og lærer er det et emne, som har optaget Anne Nørby i mange år.

Folkekirkens Familiestøtte tilbyder forældre sparring om opdragelse, rutiner, kommunikation og andet, der er udfordrende i familien.

Folkekirkens Familiestøtte støtter med en forældreven i familiens hjem og gennem kurser og forløb – alt sammen for børnenes skyld.

*****************************************************************************************************************************

Nærmere oplysning: Mie Holmsberg tlf. 98 18 24 02