Menighedspleje

Har du brug for at få besøg af en besøgsven, eller har du selv overskud til at blive en besøgsven?

Vil du gerne have besøg?

Samvirkende Menighedsplejer & Aalborg Menighedspleje formidler kontakt mellem personer, der har overskud til at besøge et andet menneske i sognet, og dig der gerne vil have besøg. Det kan have mange årsager, men måske føler du dig isoleret pga alder, sygdom, gangbesvær, ensomhed, eller simpelthen fordi at du mangler kontakter og netværk i sognet.
Hvis du savner besøg fra en besøgsven kan du henvende dig til Birgitte Viftrup Mortensen Koordinator og udviklingskonsulent i Nordjylland, Samvirkende Menighedsplejer & Aalborg Menighedspleje
Tlf.: 2035 1416 - E-mail: bvm@menighedsplejer.dk

Du kan også henvende dig til én af kirkens præster.

Er du i tvivl er du velkommen til at kontakte kirkekontoret på tlf. 96 34 65 00

Læs mere her: http://www.aalborgprovstiersmenighedspleje.dk/

*****************************************

Vil du være besøgsven?

Aalborg Meninghedspleje søger personer, der kunne tænke sig at besøge ældre eller ensomme mennesker i sognet.
Besøgstjenesten består af mennesker som føler de har styrke og overskud til regelmæssigt at aflægge besøg hos medmennesker der savner følelsen af stadig at være med i et fællesskab.
En besøgsven skal ikke erstatte hverken familie eller evt. vennekreds. En besøgsven er heller ikke en ekstra hjemmehjælp eller en særlig form for revalidering. Men et supplement,- måske det eneste friske pust udefra.
F.eks en man kan have en hyggelig snak med over en kop kaffe , en der kan lytte og udveksle tanker, dele interesser. Eller en man kan gå en tur med i det fri.

Hvis du føler det er noget for dig, og du har tid og lyst, hører vi meget gerne fra dig.
Kontaktperson er Birgitte Viftrup Mortensen, Tlf.: 20 35 14 16 - E-mail: bvm@menighedsplejer.dk

Vi sørger selvfølgelig for at tage hensyn til begge parters ønske ved formidlingen af besøgskontakter.

Med venlig hilsen Aalborg Meninghedspleje