Mini konfirmander

Mini konfirmand undervisning for 3. klassetrin

Mini konfirmander

Minikonfirmander Stolpedalsskolen og Gl. Hasseris skole

Hasseris kirke kører jævnligt Minikonfirmandforløb for børn fra 3. klasserne på Stolpedalsskolen og Gl. Hasseris skole.

Som mini-konfirmand hører man historier fra Bibelen, synger, laver aktiviteter og lærer kirken og alle os, der arbejder i kirken, at kende. Undervisningen foregår i Hasseris Kirke og det er gratis at være med.

Børnene bliver hentet i DUS’en når de får fri fra skole. Derfra går vi sammen ned til kirken. Minikonfirmand undervisningen foregår 1 gang om ugen i ca. 5 - 6 uger.

Nye hold annonceres  under fanen  tilmelding/minikonfirmand, hvor tilmelding ligeledes foregår. Klik på "tilmeldinger"-"minikonfirmand" øverst til højre på bjælken.

I jeres tilmelding giver I tilladelse til, at vi må hente børnene i DUS’en.

Et nyt hold med elever fra Stolpedalsskolen begynder mandag den 9. maj. Se invitationen her.

Har I spørgsmål, er I velkomne til at ringe til:

Vedr. elever fra Gl. Hasseris skole:
Sognepræst Anne Sophie Bredmose Jakobsen på 40107482

Vedr. elever fra Stolpedalsskolen:

Lene Forup, musikalsk medarbejder 40132480