Mini konfirmander

Mini konfirmand undervisning for 3. klassetrin

Mini konfirmander

Minikonfirmander Stolpedalsskolen og Gl. Hasseris skole

Hasseris kirke kører jævnligt Minikonfirmandforløb for børn fra 3. klasserne på Stolpedalsskolen og Gl. Hasseris skole.

Som mini-konfirmand hører man historier fra Bibelen, synger, laver aktiviteter og lærer kirken og alle os, der arbejder i kirken, at kende. Der er også altid boller og saftevand til børnene. Undervisningen foregår i Hasseris Kirke og det er gratis at være med.

Børnene bliver hentet i DUS’en når de får fri fra skole. Derfra går vi sammen ned til kirken. Vi følger børnene tilbage til DUS’en igen efter mini-konfirmand undervisningen, medmindre andet er aftalt med jer forældre. Minikonfirmand undervisningen foregår 1 gang om ugen i ca. 5 - 6 uger.

Nye hold annonceres her på siden, der vil ligeledes være tilmelding på kirkens hjemmeside, klik på Aktiviteter + tilmelding-til-minikonfirmand.

I jeres tilmelding bedes I give tilladelse til, at vi må hente børnene i DUS’en og til, at jeres barn selv må gå hjem fra kirken, hvis det er tilfældet. De børn, vi ikke har fået besked på selv må tage hjem, følger vi tilbage til DUS’en efter hver gang.

Har I spørgsmål, er I velkomne til at ringe til:

Vedr. elever fra Gl. Hasseris skole kontakt:
Sognepræst Henriette Rosendal på tlf. 98 18 01 37

Vedr. elever fra Stolpedalsskolen kontakt:
Sognepræst Mikael Byrial Jensen på tlf. 25 21 19 56