Aktiviteter - Kor

Hasseris kirkes Ungdomskor

Aktiviteter - Kor

Holder du af at synge sammen med andre har Hasseris Kirke helt sikkert et kortilbud der passer lige til dig.

Kirken har tre kortilbud:

Børnekoret : 3.-6 klassetrin

Ungdomskoret: 6. klassetrin og opefter.

V-koret: Voksenkor

BØRNEKORET

3. - 6. klassetrin

I Børnekoret kan alle være med.

Koret synger både 1 og 2 stemmige sange. Koret har stemmetræning og hørelære ( læren om noder og rytmer) og koret optræder fast i kirken til alle børnegudstjenester - "Kirke for småfolk" samt til jul med Luciaoptog og ved krybbespillet juleaften plus andre opgaver. I en af de mørke vintermåneder plejer vi at hygge os med overnatning i kirken.

Børnekoret øver hver onsdag kl 15.35 - 16.45 og begynder første gang onsdag d. 6. september.

Der er løbende tilmelding hele året, ved en af organisterne.

UNGDOMSKORET

6. klassetrin og opefter.

Der er optagelsesprøve til ungdomskoret.

Ungdomskoret synger ved højmesser i Hasseris kirke ca. 2 gange pr. måned.

Ungdomskoret arbejder med udvidet stemmetræning, hørelære og synger 2, 3 og 4 stemmige sange og satser. Koret synger både klassisk og rytmisk musik. Hasseris kirkes Ungdomskor laver koncerter, musicals og samarbejder med andre kor om enkelt projekter, samt synger med kirkens professionelle band og vokalgruppe.

Koret øver hver torsdag kl. 17.30 -20.30

Kontakt organist og korleder Marianne Haldrup.

tlf. 40 84 56 44, email: maha(at)hasseriskirke.dk

V-KORET

I V-koret synger vi et bredt repertoire af sange der afspejler musikken i og omkring kirken. Det kan eks. være nye og gamle sange/salmer, korviser, pop, folkemusik, klassiske og rytmiske korsatser, kort sagt, noget vi kan lide at synge, der samtidig giver mening i den sammenhæng vi skal synge i. Koret vil gennem året synge til udvalgte gudstjenester, sangcaféer, julekoncert o.l.

For damestemmer er der p.t. venteliste, herrestemmer er der stadig åbent for, hør nærmere hos organisten.

V-koret ledes af organist Peter Lindhardt Toft.

I V-koret har vi Fyraftens-korprøver, så man kan nå at smutte ind og synge på vej hjem fra arbejde.

Koret øver torsdage fra 16:30-18:00, første gang torsdag d. 30. august.

For dem der kan nå det, vil der være korkaffe før hver korprøve kl. 16 i lille sal i kælderen.

Det er gratis at deltage, men man må regne med en lille udgift til noder.

Tilmelding: hasserissogn@km.dk,

Organist, Peter Lindhardt Toft, mobil: 61656333