Trio/Vokalgruppe

Trioen består af: Ole Bech, guitar/ bas; Jakob Mygind, Saxofon & Peter Lindhardt Toft, Klaver/orgel og vokal

Vokalgruppen består af: Cathrine Benedikt Klange, Karen Grarup, Arndt Saalfeldt, Daniel Skak Mazhari-Jensen.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Trio/Vokalgruppen ved Hasseris kirke arbejder fortløbende med at forny kirkemusikken - også den såkaldte "rytmiske" kirkemusik. Der arbejdes eksempelvis med tekster af nulevende salmedigtere og musik af nulevende komponister, og der skrives løbende ny musik til gruppen. Idéen er at give salmerne og kirkemusikken et nutidigt tilsnit, og bruge det til at supplere den traditionelle kirkemusik og de traditionelle salmer ved gudstjenester og koncerter.

Historik

Trio/vokalgruppen blev etableret i Hasseris kirkes regi i 2005 af tidligere organist, Mogens Jensen. Bandet har under Mogens ledelse været med til at udvikle og bidrage med en mangfoldighed af ny musik til brug ved kirkens gudstjenester og koncerter. Trio/vokalgruppen har indspillet og udgivet flere CD’er og Mogens Jensen har udgivet flere nodesamlinger med kirkemusik.