Kom og vær med i børnekoret sæson 18/19

Børnekor i Hasseris kirke

Går du 3.-5. klasse kan du være med i Hasseris kirkes børnekor. Koret er for alle drenge og piger, der synes det er sjovt at synge.

I koret synger vi rigtig mange forskellige slags sange; sjove, alvorlige, gamle, nye, salmer, rap, – kort sagt alt hvad vi kan finde på, så vi både lærer noget, og samtidig har det sjovt.

Vi lærer bla. rytmer- og noder, lærer hvordan man bruger stemmen på mange måder og lærer at synge flerstemmigt.

Vi har selvfølgelig også tid hver gang til saftevand, kiks og hyggesnak. J

I løbet af året synger børnekoret 8 gange til Kirke og kokkeri for småfolk, hvor forældre, søskende og andre kan være med til familiegudstjeneste og bagefter spise aftensmad i kirkens store sal.

I december laver vi bla. Luciaoptog og Julekrybbespil.

Børnekoret ledes af Marianne Haldrup, der også leder kirkens ungdomskor, og Peter Lindhardt Toft som også leder kirkens rytmisk Trio/Vokalgruppe.

Koret starter onsdag d. 29. august. Kl. 15:30 – 16:30 i Hasseris kirke.

Det er gratis at deltage.

Tilmelding og evt. spørgsmål rettes til

Marianne Haldrup

maha@hasseriskirke.dk

PS. Hvis du er interesseret i at deltage, men ikke kan på det givne tidspunkt, vil vi gerne høre fra dig.