V-KORET, Hasseris kirkes nye voksenkor

V-koret

-      Hasseris kirkes kor for voksne mænd og kvinder

Har du tid og lyst til at synge i et voksenkor, så er der her en ny mulighed i Hasseris kirke. Her er lysten til at synge, lysten til at lære nye sange og korstemmer, samt lysten til at indgå i et korfællesskab den primære forudsætning for deltage. Det er naturligvis en fordel at have kor-erfaring og at man kan læse noder, men det er ikke en betingelse for at være med. I V-koret er det idéen at give udfordringer til de rutinerede og at give opnåelige opgaver til de mindre rutinerede, så det bliver et fælles kor. Der er ingen optagelsesprøve til koret. Det er vores mål er at blive kvinder og mænd nok til at kunne lave et firstemmigt blandet kor med Sopran, Alt, Tenor og Bas.

I V-koret vil vi synge et bredt repertoire af sange der afspejler musikken i og omkring kirken. Det kan eks. være nye og gamle sange/salmer, korviser, pop, folkemusik, klassiske og rytmiske korsatser, kort sagt, noget vi kan lide at synge, der samtidig giver mening i den sammenhæng vi skal synge i. Koret vil gennem året synge til udvalgte gudstjenester, sangcaféer, julekoncert o.l.

V-koret ledes af organist Peter Lindhardt Toft, der har mange års erfaring med folkeligt korarbejde.

I V-koret har vi Fyraftens-korprøver, så man kan nå at smutte ind og synge på vej hjem fra arbejde, evt. lade gemalen eller hustruen sørge for aftensmaden den dag, og måske holde fri resten af aftenen.

Koret øver torsdage fra 16:30-18:00, første gang torsdag d. 30. august.

For dem der kan nå det, vil der være korkaffe før hver korprøve kl. 16 i lille sal i kælderen.

Det er gratis at deltage, men man må regne med en lille udgift til noder.

Skulle du være i tvivl om hvorvidt V-koret er noget for dig, så kom og prøv det. Inviter gerne veninden eller vennen med. Du kan evt. kontakte undertegnede for nærmere information.

tilmelding og info: peterlindhardttoft@gmail.com

Ved tilmelding bedes du oplyse; navn, adresse, telefonnummer, samt stemmetype hvis du har sunget i kor før (sopran, alt, tenor eller bas).

Organist, Peter Lindhardt Toft