Alle nyheder

V-KORET, Hasseris kirkes nye voksenkor

V-koret

-      Hasseris kirkes kor for voksne mænd og kvinder

Har du tid og lyst til at synge i et voksenkor, så er der her en ny mulighed i Hasseris kirke. Her er lysten til at synge, lysten til at lære nye sange og korstemmer, samt lysten til at indgå i et korfællesskab den primære forudsætning for deltage. Det er naturligvis en fordel at have kor-erfaring og at man kan læse noder, men det er ikke en betingelse for at være med. I V-koret er det idéen at give udfordringer til de rutinerede og at give opnåelige opgaver til de mindre rutinerede, så det bliver et fælles kor. Der er ingen optagelsesprøve til koret. Det er vores mål er at blive kvinder og mænd nok til at kunne lave et firstemmigt blandet kor med Sopran, Alt, Tenor og Bas.

I V-koret vil vi synge et bredt repertoire af sange der afspejler musikken i og omkring kirken. Det kan eks. være nye og gamle sange/salmer, korviser, pop, folkemusik, klassiske og rytmiske korsatser, kort sagt, noget vi kan lide at synge, der samtidig giver mening i den sammenhæng vi skal synge i. Koret vil gennem året synge til udvalgte gudstjenester, sangcaféer, julekoncert o.l.

V-koret ledes af organist Peter Lindhardt Toft, der har mange års erfaring med folkeligt korarbejde.

I V-koret har vi Fyraftens-korprøver, så man kan nå at smutte ind og synge på vej hjem fra arbejde, evt. lade gemalen eller hustruen sørge for aftensmaden den dag, og måske holde fri resten af aftenen.

Koret øver torsdage fra 16:30-18:00, første gang torsdag d. 30. august.

For dem der kan nå det, vil der være korkaffe før hver korprøve kl. 16 i lille sal i kælderen.

Det er gratis at deltage, men man må regne med en lille udgift til noder.

Skulle du være i tvivl om hvorvidt V-koret er noget for dig, så kom og prøv det. Inviter gerne veninden eller vennen med. Du kan evt. kontakte undertegnede for nærmere information.

tilmelding og info: peterlindhardttoft@gmail.com

Ved tilmelding bedes du oplyse; navn, adresse, telefonnummer, samt stemmetype hvis du har sunget i kor før (sopran, alt, tenor eller bas).

Organist, Peter Lindhardt Toft

Kom og vær med i børnekoret sæson 18/19

Børnekor i Hasseris kirke

Går du 3.-5. klasse kan du være med i Hasseris kirkes børnekor. Koret er for alle drenge og piger, der synes det er sjovt at synge.

I koret synger vi rigtig mange forskellige slags sange; sjove, alvorlige, gamle, nye, salmer, rap, – kort sagt alt hvad vi kan finde på, så vi både lærer noget, og samtidig har det sjovt.

Vi lærer bla. rytmer- og noder, lærer hvordan man bruger stemmen på mange måder og lærer at synge flerstemmigt.

Vi har selvfølgelig også tid hver gang til saftevand, kiks og hyggesnak. J

I løbet af året synger børnekoret 8 gange til Kirke og kokkeri for småfolk, hvor forældre, søskende og andre kan være med til familiegudstjeneste og bagefter spise aftensmad i kirkens store sal.

I december laver vi bla. Luciaoptog og Julekrybbespil.

Børnekoret ledes af Marianne Haldrup, der også leder kirkens ungdomskor, og Peter Lindhardt Toft som også leder kirkens rytmisk Trio/Vokalgruppe.

Koret starter onsdag d. 29. august. Kl. 15:30 – 16:30 i Hasseris kirke.

Det er gratis at deltage.

Tilmelding og evt. spørgsmål rettes til

Marianne Haldrup

maha@hasseriskirke.dk

PS. Hvis du er interesseret i at deltage, men ikke kan på det givne tidspunkt, vil vi gerne høre fra dig.

Mandag d. 18. juni kl. 19.30 Støttekoncert med "Livsværk"

Koret Livsværk synger koncert i Hasseris Kirke, og aftenen står i håbets tegn,

og koret vil synge sange om kærlighed, glæde, sorg og livet.

Udover Livsværk medvirker også Hasseris Kirkes Ungdomskor ved koncerten.

Der bliver samlet ind til Kamillus, som er støtteforening for KamillianerGaarden Hospice,

og hele overskuddet går ubeskåret til dette formål.

Korleder: Liv Lund

Akkompagnetør: Andreas Bek Mortensen

Entrepris

50 kr. pr. voksen

Gratis for handicaphjælpere

I pausen bliver der solgt vin og vand for 20 kr.

Tirsdag.d.5. juni kl.19.30 - 21.30 Andagt og pilgrimsvandring

Vel mødt til en aftenvandring

tirsdag den 5. juni kl. 19.30 – 21.30

Pilgrimsvandring i en moderne tydning samler en bred vifte af

interesser fra natur, over motion, til historie og det religiøse.

At vandre minder om livet som en vej, hvor det er vigtigt

med mål og retning, men også at være til stede undervejs.

Vi begynder med en kort pilgrimsandagt i Hasseris Kirke,

hvorefter vi bevæger os ud i sommeraftenen.

Ruten går gennem skoven, forbi Sdr. Kirkegård,

ud over Sorthøj og måske forbi

Klokkestablen, inden vi igen vender hjem.

Rutens længde: 5 – 6 km.

Medbring gerne forfriskning til vandringen!

Tilmelding (senest 1/6) og yderligere info.:

sp. Inge Thomsen, Hasseris Kirke,

tlf. 23100970, inth@km.dk