Alle nyheder

Tirsdag d.16. januar Temagudstjeneste

Hverdags - og temagudstjeneste kl. 17.00 ved Inge Thomsen

Alle indbydes til en gudstjeneste, som er anderledes, end vi er vant til.

Der vil fortsat være mange af de led, vi kender fra søndagens gudstjeneste, men sat sammen på ny og med brug af andre udtryksformer.

Gudstjenesterne foregår i samarbejde med forskellige grupper omkring kirken.

Når flere på den måde tænker med og tager medejerskab, understreges det, at gudstjenesten ikke er præstens eller de øvrige ansattes, men hele menighedens gudstjeneste.

Første gang er det Aalborg Y’s Men’s Club Budolfi, der er med i planlægningen.

Tirsdag d. 30. januar kl. 17.00 Meditation

Meditationen er tænkt som ”et helle” midt i larmen, med rum for stilhed og fordybelse.

Har man tid og lyst, er der efter meditationen mulighed for at dele et enkelt måltid (pris: 25 kr.) og samtale om dagens tema.

Mere info: sognepræst Inge Thomsen, tlf. 23 10 09 70, inth@km.dk

Onsdag d. 17. januar kl.19.30 Hasserisaften

”Thomas Kingo” Foredrag ved professor og litteraturhistoriker Erik A. Nielsen.

Thomas Kingo var en stor digter, der (derfor) også blev en stor salmedigter. Det sidste véd mange danskere, det første er de fleste uvidende om. Men det forøger portrættet af mennesket og kunstneren Kingo at kende til en række af hans andre egenskaber. En raket i det unge enevældige samfund, en koleriker, en stræber og en livlig tilbeder af kvindekønnet. Og så lige den digter, der satte et forpligtende højt niveau for dansk salmedigtning

Onsdag d. 17. januar kl.14.30 Kom og syng med

Så indleder vi forårssæsonen i kom og syng med

Byd vinterkulden trods og mød op til en eftermiddag med i selskab med højskolesangbogen, en kop kaffe og et stykke kage.

Sangen er selvfølgelig under kyndig understøttelse af organist Bente Frendrup