JULEKONCERT MED MARIA LUCIA

Støttekoncert for SIND-skolerne

Der skal vises coronapas ved indgangen

MARIA LUCIA er en af vore mest kendte musicalstjerner, og hun har som sådan rejst land og rige rundt  som solist på de fleste danske teatre og musikscener med solistroller i alle de store musicals som "Frozen", "The Sound of Music", "Chess", "Les Miserables", "Lyset om Skagen", "Beuaty and the Beast"" m.fl..  Også som solist  med DR underholdningsorkestret og DR-vokalensemblet er MARIA LUCIA kommet rundt på mange af de store koncertscener. Hendes store talent er også blevet anerkendt gennem priser som "Reumerts talentpris" og "Årets sanger".

Der er lagt op til en stor musicalaften i Hasseris kirke onsdag d. 1. december kl 19.30 , hvor MARIA LUCIA har sin egen pianist MORTEN VESTERSKOV med ved tangenterne.

ALLE er velkomne.

OBS!!! billetter a 250,- kr på kan købes på: tikko.dk

Resterende billetter sælges ved døren

Hasseris kirke onsdag d. 1. december kl. 19.30