Anonymitet

Brugen af kirkens hjemmeside www.hasseriskirke.dk er fuldstændig anonym.

Der registreres ingen data, der kan bruges til at identificere dig, med mindre du selv tilmelder dig en kirkelig aktivitet. Ingen data videregives eller sælges til tredjepart.

Oplysningerne benyttes udelukkende til at kunne kontakte dig vedrørende pågældende aktivitet.

Oplysningerne opbevares hos Kirkens hjemmesideudbyder Easybooking.

Tilmeldingsordninger

Ved tilmeldingsordninger på hjemmesider skal brugeren afgive samtykke.

Indsamling og behandling af dine personoplysninger:

Ved udfyldelse og accept af denne erklæring giver du samtykke til, at kirken indsamler og behandler dine personoplysninger med henblik på at kunne kontakte dig.

Kirken  indsamler og behandler følgende oplysninger om dig:

• · Det navn, du har indtastet
  • · Den e‐mailadresse, du har indtastet
  • · Det telefonnummer, du har indtastet

Oplysninger videregives ikke til tredjeparter.

Kirken opbevarer dine oplysninger, indtil du aktivt afmelder dig , eller den konkrete aktivitet ophører.

Behandlingsgrundlaget

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af dit samtykke, jf. artikel 6, stk. 1, litra a i Europa‐Parlamentets og Rådets forordning (EU)